Hvordan koble USB-kabelen til en datamaskin

Hvordan koble USB-kabelen til en datamaskin


Universal Serial Bus (USB) ledningen har raskt blitt standard for moderne datamaskin perifere bruk. Den standardiserte natur USB-porter gjør dem ideelle for nesten alle "plug-and-play" perifere, inkludert trådløse rutere, adaptere, tastatur og enda flyttbare minneenheter. Koble USB-kabler til datamaskinen er enkelt, og når du er i stand til å bruke USB-ledninger på riktig måte, kan du plugge inn alle typer enheter, fra tastaturer til spillkontrollere.

Bruksanvisning

Hvordan koble en USB-kabel til en datamaskin

1 Finn datamaskinens USB-port. Dette er den lange tynne porten på datamaskinen, som har et lite bilde av en trippel ledning ikon, med en sirkel, trekant og firkant på den. Dette er den offisielle USB-ikonet. De fleste moderne datamaskiner har USB-porter på forsiden av tårnet, men hvis du er usikker, ta kontakt med brukerveiledningen.

2 Finn USB-enden på ledningen. Mange USB-ledninger har en slutt som er laget for å plugge inn en enhet og en slutt som er ment å være koblet til datamaskinens USB-port. Se etter ikonet beskrevet i trinnet ovenfor for å skjelne hvilken ende er ment å gå i datamaskinen.

3 Forsiktig plassere ledningen i havnen, ikon siden opp. Hver USB ledningen har et ikon identisk med ikonet beskrevet i trinn 1. Dette ikonet skal vende opp for ledningen slik at den passer i porten.

4 Vent til datamaskinen for å gjenkjenne enheten. De fleste USB-kabler har "plug-and-play" funksjonalitet, som betyr at de kan videresende informasjon om enheten til datamaskinen og bidra til å identifisere drivere som er nødvendig for å samhandle med enheten du prøver å koble til. Når datamaskinen gjenkjenner enheten , vil du være godt å gå.