Hvordan kobler jeg en laptop med en stasjonær?

Hvordan kobler jeg en laptop med en stasjonær?


Koble til en bærbar PC til en stasjonær brukes til å involvere kjøpe eller lage en spesiell kabel, deretter koble serielle eller parallelle porter sammen med å kjøre en "Direct Cable Connection" program på begge datamaskinene til å la en måte filoverføringer. Nå er Ethernet-nettverk aktivert på nesten hver datamaskin produsert, både stasjonære og bærbare datamaskiner. Koble en bærbar PC til en stasjonær datamaskin med en enkel tilkobling som gjør det mulig for toveis kommunikasjon over Ethernet.

Bruksanvisning

1 Plugg den ene enden av CAT6 delefilter patch-kabelen til nettverksporten på den bærbare datamaskinen. Plugg den andre enden av CAT6 delefilter patch-kabelen til nettverksporten på den stasjonære datamaskinen.

2 Klikk på "Start" -knappen og deretter "Control Panel" på den stasjonære datamaskinen. Type "nettverk" (uten anførselstegn) i "Søk" boksen plassert på toppen av "Control Panel" -vinduet. Klikk på "Network and Sharing Center" i alternativene som vises.

3 Dobbeltklikk på "Uidentifisert nettverk" -ikonet eller "flere nettverk" -ikonet.

4 Klikk på "Network", og klikk deretter bar viser meldingen:

"Nettverksgjenkjenning og deling av filer er slått av. Nettverks datamaskiner og enheter er ikke synlig. Klikk for å endre ..."

Klikk deretter på "Slå på nettverksgjenkjenning og fildeling." Skriv inn et administratorpassord for datamaskinen hvis du blir bedt om, og trykk på "Enter" -tasten.