Hvordan kombinere data fra spørringer i én rapport i Access

Hvordan kombinere data fra spørringer i én rapport i Access


Microsoft Access er et verdifullt verktøy som bruker tabeller, rapporter og skjemaer for å lagre, administrere, manipulere og presentere et utvalg av data. Informasjonen lagres i tabeller, som deretter kan brukes som en kilde for å lage rapporter og former. I tillegg kan brukerne opprette spørringer som henter relevante data fra tabeller og kan også brukes som en kilde for skjemaer og rapporter. Prosessen for å generere en rapport fra en spørring er relativt enkelt, og det er ikke mye vanskeligere å generere en rapport med to Velg spørringer.

Bruksanvisning

1 Åpne Microsoft Access. Hvis du ikke allerede har opprettet de to Velg spørringer som du har tenkt å lage rapporten, går du til trinn 2. Hvis ikke, gå til trinn 5.

2 Lag din første spørringen ved å klikke på "Query Design" -knappen i "Create" -kategorien. Velg den første tabellen med de relevante data. Når "Vis tabell" åpnes, klikker du på "Legg til". Lukk boksen. I Query Design vinduet som dukker opp, dobbeltklikker du de feltene som du vil ha med i rapporten. Husk at feltene i begge tabellene må samsvare og være i samme rekkefølge innenfor hver spørring for å skape en union spørring. For eksempel, hvis ditt første feltet er "fornavn", det må også være det første feltet i andre spørringen. I tillegg, hvis du har fem felt i en spørring, må du ha fem i den andre.

3 Kjør spørringen ved å klikke på "Kjør" på "Design" -kategorien. Dette vil sette den i dataarkvisning. Kontroller at riktig informasjon finnes i søket og klikk "Lagre".

4 Gjenta trinn 2 og 3 for å lage din andre spørringen.

5 Klikk "Query Design" i kategorien "Create" for å begynne å kombinere dine spørsmål. Dette vil få opp et nytt søk. Lukk "Vis tabell" boksen. Klikk "Union" på "Design" -kategorien. Nå vil du begynne å importere SQL-setninger for å opprette din Union spørringen.

6 Velg kategorien av den første spørringen du ønsker å kombinere. Klikk på "Home" -fanen og deretter "View" og deretter "SQL View." Dette vil generere SQL-setningen. Kopier rapporten og lim det inn i den nye spørringen. Slett semikolon.

7 Trykk "Enter" og skriv "UNION ALL." Hvis du ikke vil duplikater, bare skriv "UNION." Trykk "Enter".

8 Gjenta trinn 6 for den andre spørringen, men ikke slette semikolon. Klikk "Kjør" på "Design" -kategorien for å bekrefte at flettingen var vellykket, og deretter lagre det. The Union spørringen vil nå vises i navigasjonsruten.

9 Klikk på Union spørringen ligger i navigasjonsruten, og klikk på "Create" -kategorien. Klikk på "Report" for å generere en rapport som inneholder data fra begge spørringer.