Hvordan: Kommando å omdirigere data til TTY i AIX

Hvordan: Kommando å omdirigere data til TTY i AIX


Hvert objekt i et Unix operativsystem er egentlig en fil, og du kan bruke dette konseptet til å omdirigere utdata til enheter som en TTY, som er en skjermutgangen eksempel å sende informasjon og meldinger til andre brukere på systemet. AIX-operativsystemet har kommandoer som er utformet for data omdirigering. Bruk "Cat" og "Echo" verktøy på AIX kommandolinjen for å omdirigere tekst og filer til andre skjermer.

Bruksanvisning

1 Åpne en kommandolinje terminal konsollen på AIX-datamaskin.

2 Enter "tty" ved ledeteksten, og trykk på "Enter" -tasten. Legg merke til den fullstendige banen til TTY du bruker, som vises i produksjonen.

3 Skriv "echo 'text_to_display'> / dev / tty" på kommandolinjen unntatt erstatte "text_to_display" med tekst data du ønsker å vise på skjermen, og erstatt "/ dev / tty" med hele banen til selve TTY du er hjelp og trykk "Enter" -tasten. Legg merke til at tekstdata inn etter "echo" kommando vises på skjermen, som er den TTY du bruker.

4 Skriv "echo 'text_to_display'> / dev / tty" på kommandolinjen unntatt erstatte "text_to_display" med tekst data du ønsker å omdirigere og visning på en dataskjerm eller TTY på AIX-system enn det du bruker, og erstatte "/ dev / tty" med hele banen til selve TTY som du ønsker å videresende teksten data og trykk på "Enter" -tasten. Legg merke til at tekstdata inn etter "echo" kommando vil bli skrevet til TTY oppgitt i kommandoen.

5 Skriv "katt" data_file_to_display '> / dev / tty "på kommandolinjen unntatt erstatte" data_file_to_display "med en tekst datafilen du ønsker å vise på et AIX-system TTY annen enn den du bruker, og erstatte" / dev / tty "med den fullstendige banen til selve TTY som du viderekobler tekstdatafilen utgang og trykk på" Enter "-tasten. Vær oppmerksom på at innholdet i tekstdatafilen inn etter "cat" kommandoen vil sendes ut til TTY oppgitt i kommandoen.