Hvordan komme i kontakt med Facebook Tech Support

Hvordan komme i kontakt med Facebook Tech Support


Fordi Facebook er en av de mest populære nettsamfunn - som brukes av millioner av mennesker rundt om i verden - det er bundet til å ha noen tekniske problemer fra tid til annen, som med hvilken som helst nettside. Du kan finne du har ikke tilgang til visse områder, eller at nettsidene vil ikke sette inn. Hvis dette er tilfelle, kan det være lurt å ta kontakt med teknisk support. Facebook oppfordrer brukere til å se gjennom brukerstøtten for en løsning før du kontakter support team.

Bruksanvisning

1 Logg inn på Facebook-kontoen. Klikk på "Konto" oppe i høyre hjørne, og velg "Help Center."

2 Velg emnet i brukerstøtten som passer best til problemet du har. Ved første temaene er bred og dekker slike ting som personvern og tilgjengelighet. Du vil da bli presentert med en mer spesifikk liste over feilsøkings spørsmål.

3 Klikk på et bestemt spørsmål som passer best til ditt problem. Hvis du blir presentert med flere spørsmål for å innskrenke problemet, gjenta denne prosessen. Du vil enten finne løsningen på problemet ditt, eller har mulighet til å ta kontakt med Facebook ved hjelp av en av sine tilpassede former. Det er viktig å sørge for at du følger riktig emne, ellers kan du komme i kontakt med feil Facebook avdelingen.

4 Fyll ut det elektroniske kontaktskjemaet når du blir bedt. Pass på at du inkluderer all nødvendig informasjon, som din Facebook-brukernavn og din e-postadresse. Prøv og ta med så mange detaljer som mulig om hva du spør eller skrive om, da dette kan bidra til at Facebook-teamet svare på dine spørsmål raskere.

Hint

  • Facebook har ikke et telefonnummer spesielt for teknisk støtte. For disse søkene, kan du bare ta kontakt med dem ved hjelp av den medfølgende elektroniske skjemaer etter at du har brukt opp den eksisterende informasjon i brukerstøtten.