Hvordan komme ut av Google Sandbox

Noen ganger hvis du overdriv seo triks - keywording, forfremmelse, innleveringer til kataloger - du utløse Googles interne varsler at noe ikke kan være legitime om ditt nettsted. Når det skjer Google kan sette deg i "The Sandbox" - hvor ingen salgsfremmende aktiviteter i det hele tatt. Ditt nettsted fortsatt får grunnleggende trafikk, men det slutter å vokse - det er som det boder.

Når du er i sandkassen, kan det være frustrerende, og synes umulig å komme seg ut. Men du kan få ut ved ganske enkelt å bevise til Googles roboter som nettstedet ditt er et legitimt nettsted, og en god netto borger. De Nøkkelen er å bremse ned, være tålmodig og starte på nytt på din innsats for å bygge nettstedet.

Bruksanvisning

1 Undersøk dine språk og markedsføringstiltak for ting som kan utløse Googles mistanker.

Har du fylt nettstedet ditt så full av søkeord som det leser ikke naturlig? Du trenger ikke så mange søkeord for Googles roboter til å gjenkjenne hva artikkelen handler om - og bruker flere søkeord vil ikke få deg en høyere ranking lenger. Er innholdet villedende? Tilbyr det en god opplevelse for brukeren?

Har du brukt tjenester som sende inn webområdet til hundrevis av søkemotorer eller sosiale bokmerker nettsteder? Eller andre metoder for å utnytte en liten mengde arbeid for deg inn i en hel masse tilbakekoblinger? Har du vært forlater identiske kommentarer på hver blogg i emnet? Sende inn artikler til hundrevis av artikkelen kataloger?

Blir satt i sandkassen betyr at du overdrev din innsats for å manipulere din rangering i søkemotorene, og nå er det på tide å enten forlate stedet, eller angre skaden.

2 Oppdatere nettstedet jevnlig med kvalitet info.

Selv om du kan få en anstendig SEO rangering uten å oppdatere ofte, når du har blitt satt i Google Sandbox, så må du bevise at det er legitimt, relevant og nyttig. Noen eksperter anbefaler å oppdatere minst fire ganger i uken, når du er i denne situasjonen, men det avhenger blant annet av hvor utålmodig du er. Langsiktig regelmessig oppdatering vil gjøre en stor forskjell. Massevis av oppdateringer, og deretter forlate området vil ikke.

3 Få Legitime Links.

Du kan fortsatt markedsføre nettstedet ditt, men gjør det en om på tidspunktet, i de mest legitime måter du vet hvordan. Hvis du skriver en artikkel, sende denne artikkelen til en artikkel katalog. Hvis du kommenterer på blogger eller fora, delta ærlig ett innlegg om gangen. Du kan fortsatt være i stand til å bruke noen automatiserte systemer, hvis de lar deg sakte ned til et mer normalt menneske tempo.

4 Vær tålmodig.

La nettstedet vokser og blomstrer på en mer naturlig tempo. Det tar tid for et nettsted å modne. Mange mestere av SEO vil registrere seg og starte et nettsted lenge før de er klare til å tjene penger på det, er det bare å gi det tid å få noen "ben". Da vil det rangere måten lettere, og de trenger ikke å gjøre så mye arbeid på den. Tålmodighet gir deg mer innflytelse enn noe annet du kan gjøre.