Hvordan komprimere 99 MB med WinRAR

WinRAR er en av de mest brukte filkomprimering programmer, kompatibel med både 32-bit og 64-bit versjoner av Windows-operativsystemer. Du kan bruke WinRAR å komprimere nesten hvilken som helst fil, selv om filen utgjør 99 megabyte eller 99 gigabyte. Komprimering av en fil kan starte umiddelbart uten å åpne WinRAR viktigste brukergrensesnittet.

Bruksanvisning

1 Høyreklikk på filen som utgjør 99 MB, og velg alternativet "Legg til Arkiv" på rullegardinmenyen. Hvis du har en rekke filer som beløper seg til 99 MB, opprette en ny mappe og kopiere hver av filene inn i den. Høyreklikk på mappen for å velge alle filene inni den, og klikk deretter på "Legg til arkiv."

2 Klikk på rullegardinmenyen under "Compression Method" for å velge hvor mye du ønsker å komprimere filen. Bruk "Best" hvis du vil ha et høyt kompresjonsforhold eller velg "Fastest", "Fast" eller "Normal" hvis du vil ha en lav til middels komprimering.

3 Klikk "OK" for å komprimere filen. Etter komprimering, vil den komprimerte filen dukke opp som en WinRAR ikon i den samme mappen der den opprinnelige 99 MB fil befinner seg.

Hint

  • Selve kompresjon vil avhenge av hvilken type fil som du komprimere. Selv om du bruker den "beste" komprimeringsmodus, vil noen typer filer bare viser en liten nedgang i filstørrelse etter komprimering.