Hvordan komprimere en MP4 videofil

Hvordan komprimere en MP4 videofil


MPEG-4 eller MP4 er en videofil teknologi utviklet for å gi DVD-kvalitet lyd og bilder i en ekstremt liten filstørrelse. Det kan komprimere store videofiler i mindre størrelser ideelt for å spille på bærbare MP4-spillere som iPod Video. MP4 filformat gjelder web-baserte videoer og bærbare mediespiller videoer, og regnes for å være et stadig mer populært global multimedia standard. Du kan dra nytte av dette filformatet ved å vite hvordan å komprimere filer til MP4.

Bruksanvisning

1 Klikk på linken i Resources nedenfor for å laste ned og installere programvare som kan konvertere videofiler til MP4-filer av forskjellige størrelser. Den Videocompressor.net Nettstedet tilbyr både shareware og betalte versjoner av denne typen video konvertering programvare. Klikk på koblingen for nedlasting på nettstedet, og følg instruksjonene på skjermen for å fortsette med nedlastingen. Åpne nedlastingsmappen og klikk på den nedlastede kjørbare filen hvis den nedlastede filen ikke åpnes automatisk for å installere programmet.

2 Følg instruksjonene på skjermen som vil guide deg gjennom installasjonsprosessen. Les og godta lisensavtalen for sluttbrukere og fullføre installasjonen. Klikk på "Finish" når installasjonen er fullført, og la programmet til å starte automatisk. Klikk på programmets ikon på skrivebordet for å åpne det i tilfelle det ikke auto-play.

3 Klikk på plusstegnet på menylinjen øverst i programmet grensesnitt for å legge til videoer i kompresjons listen. Klikk på "Profil" og velg type enhet og komprimering som du ønsker.

4 Velg video, videokvalitet, lydkvalitet på panel av grensesnittet til høyre. Klikk på "Browse" -knappen ved siden av "Destination" -feltet og velger stedet og utgang mappen der du vil den resulterende komprimerte videofilen skal plasseres.

5 Klikk på "Verktøy" på menylinjen, og klikk deretter på "Bitrate Calculator" hvis du ønsker å legge inn en bestemt filstørrelse verdi (i megabyte eller MB) eller bare ønsker å ytterligere redusere størrelsen på en MP4-fil. Programmet vil automatisk justere lyd og video bithastigheter når filstørrelsen er angitt.

6 Klikk på "Konverter" -knappen for å starte kompresjonsprosessen og kontrollere målmappen for å se filen når konverteringen er ferdig.