Hvordan komprimere filer for å brenne på en DVD etter nedlasting

Hvordan komprimere filer for å brenne på en DVD etter nedlasting


Komprimering av filer for å brenne på en DVD kan hjelpe filene tar opp mindre plass på disken og sortere et stort antall filer til et færre antall av arkivfiler. Du kan kjøre inn i en sak der du ønsker å få plass til mer enn 4,38 GB med filer på en enkelt skrivbar DVD eller spre en stor fil over flere DVDer. Microsofts innebygde komprimeringsprogram kan gjøre det tidligere, mens programmer som 7-Zip og WinRar kan brukes for sistnevnte.

Bruksanvisning

Hvordan komprimere filer for DVD Burning med Windows 7

1 Åpne Windows Utforsker, og finne filene du vil komprimere.

2 Marker filene du vil komprimere.

3 Høyreklikk på de markerte filene og velg "Komprimert (zippet) mappe" fra "Send til" -menyen.

4 Vent for kompresjonsprosessen for å fullføre - som er identifisert av statusvindu.

5 Sett inn en tom DVD skrivbar plate i datamaskinens CD-stasjon, kopiere det nye arkivet filen (e) - som er / blir funnet i samme mappe som den opprinnelige filen (e) - i platens hovedmappen i Windows Utforsker, og Klikk "Burn Disc" å brenne filen (e) til en DVD

Hvordan komprimere filer for å brenne på en DVD med 7-Zip

6 Last ned og installer 7-Zip program fra 7-Zip nettside. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre 7-Zip installasjon.

7 Finn filene du ønsker å komprimere i Windows Utforsker.

8 Marker filene du vil legge til arkivet.

9 Høyreklikk på filene og velge "Legg til arkiv ..." fra 7-Zip-menyen.

10 Klikk på rullemenyen under "Split til volumer, byte:" overskriften og velg "4480M - DVD" alternativet.

11 Vent til komprimering prosessen er fullført. De nye arkivfiler vil bli plassert i samme mappe som originalfilene.

12 Sett inn en tom DVD skrivbar plate i datamaskinens CD-stasjon, kopiere den nye arkivfilen (e) i platens hovedmappen i Windows Utforsker, og klikk "Burn Disc" å brenne filen (e) til en DVD. Hvis du har komprimert en fil som er større enn en enkelt DVD hver fil kan brennes på en egen plate.

Hvordan komprimere filer for å brenne på en DVD med WinRAR

1. 3 Last ned WinRAR program installasjonsprogrammet fra WinRAR nettstedet.

14 Åpne WinRAR installatør når nedlastingen er fullført, og følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen.

15 Finn filene du ønsker å komprimere i Windows Utforsker.

16 Marker filene du vil komprimere.

17 Høyreklikk på de markerte filene og velg "Legg til arkiv ..." alternativet med lilla, grønn og blå bok stabel ikonet ved siden av det fra menyen.

18 Velg DVD + R alternativ fra rullemenyen under "Split til volumer" overskriften hvis filen er større enn 4,38 GB kapasitet på en skrivbar DVD-plate.

19 Klikk på "OK" i WinRAR vinduet for å komprimere filen.

20 Brenn de komprimerte filene til skrivbare DVD som du gjør med andre filer. Arkiver større enn en enkelt DVD vil bli delt opp i flere filer som kan brennes til individuelle plater.

Hint

  • Du kan velge flere filer individuelt ved å holde "Ctrl" og venstreklikke på filene eller som en gruppe ved å holde "Shift" og venstreklikke på den første og siste filene du vil komprimere i orden.
  • Mens dokumenter kan komprimere til en brøkdel av sin opprinnelige størrelse, videofiler en tendens til å bare komprimere noen få prosent.