Hvordan komprimere JPEG-filer for e-post

Hvordan komprimere JPEG-filer for e-post


På grunn av den høye kvaliteten på Joint Photographic Experts Group (JPEG) filer, kan dokumentstørrelser få store og forårsake problemer for mottakerne, noe som hindrer dem i å se disse bildene når de mottar dem i e-posten. Videre kan e-postprogrammet har en størrelse begrensning fil, for eksempel 10 megabyte (MB), som ikke tillater deg å levere disse større bilder. Heldigvis kan du bruke et bilderedigeringsprogram til å bruke en kombinasjon av metoder som komprimerer filstørrelsen og gjør at du kan lykkes dele dem.

Bruksanvisning

1 Start din bilderedigeringsprogram, for eksempel Photoshop eller Fireworks, og åpne JPEG-fil.

2 Klikk på bildet og redusere dimensjonene ved å bruke "Endre", "lerret" eller "Bildestørrelse" alternativer i programmet. Hvis du er usikker på hvordan du redigerer størrelsen på grafikken, se programmets "Hjelp" filer for detaljer. En generell skjermstørrelse er 800 x 600 piksler slik at bildene bør aldri gå utover halve denne størrelsen (400 x 300).

3 Fjern eventuelle ekstra plass (mellomrom) rundt bildet ved å bruke "crop" -verktøyet. Klikk på Beskjær-knappen, klikke og dra musen over den delen av bildet som du vil beholde, og trykk deretter på "Return" eller "Enter" -knappen for å fullføre.

4 Klikk på "Image Preview" eller "Lagre som" i menylinjen og setter kvalitet mellom 50 til 80 prosent, som også er kjent som "medium" eller "bedre". JPEG-format kan fortsatt beholde kvaliteten på bildet ditt på denne innstillingen, men gir en mye mindre filstørrelse. Fortsett ved å navngi filen og lagre den til en minneverdig sted på datamaskinen.

5 Start e-postprogrammet og opprette en ny melding. Bruk "feste" -knappen for å velge JPEG-fil og koble den til din e-post.