Hvordan komprimere MOV filer

Hvordan komprimere MOV filer


Hvis du har noen MOV filer som du ønsker å komprimere til mindre filstørrelser uten at det går på videokvaliteten, kan du konvertere fra MOV til DivX. DivX er en video filtype som er kjent for sin lille størrelse, sammenlignet med andre videoformater, og den høye kvaliteten som den klarer å beholde til tross for at komprimert. Du kan konvertere MOV til DivX med Any Video Converter raskt og enkelt.

Bruksanvisning

1 Last ned og installer Any Video Converter fra sitt nettsted (se Ressurser). Dette er freeware, slik at du slipper å betale for det.

2 Start Any Video Converter på datamaskinen. Klikk "Legg til video" fra verktøylinjen for å velge MOV filer for konvertering.

3 Finn "Profil" drop-down på øvre høyre side. Klikk på den for å velge DivX som output format.

4 Finn "Output Folder" ikonet i nedre venstre hjørne. Klikk på denne for å velge reisemål for de nye DivX-filer når de er opprettet.

5 Klikk på "Encode" -knappen på verktøylinjen for å starte MOV til DivX konvertering. "Status" -kolonnen vil oppdatere fremdriften for hver fil. Når alle filene er konvertert, vil en pop-up vises for å fortelle deg at det er ferdig. Klikk "OK", og du kan bruke de nye komprimerte DivX-filer.