Hvordan komprimere PNG i Fireworks

Fyrverkeri er et bilderedigeringsprogram som lar deg lage og redigere PNG-filer. PNG-filer kan ha en stor størrelse, men du kan komprimere dem for web visning. Komprimering av filer reduserer båndbredden og tillater bilder å vise raskere. Som PNG bruker tapsfri komprimering, komprimerte PNG-filer vare på all informasjon fra det originale bildet. Du kan stille komprimering til PNG 8, PNG 24 eller PNG 32 i Fireworks. PNG 8 kan støtte opptil 256 farger; PNG 24 kan støtte opptil 16,8 millioner farger; og PNG 32 kan støtte opptil 16,8 millioner farger med alpha åpenhet på en per-pixel basis.

Bruksanvisning

1 Begynn Fyrverkeri, og klikk på "File" og "Open" fra øvre venstre hovedmenyen i programmet. Dialogboksen Åpne vises. Dobbeltklikk på PNG-fil du vil komprimere. Den laster i Fireworks.

2 Klikk på "File" og velg "Image Preview". Bilde Forhåndsvisning dialogboksen åpnes.

3 Klikk for å velge PNG komprimering du vil bruke i "Format" i bilde dialogboksen Forhåndsvisning.

4 Klikk for å plassere en hake ved siden av "Preview" i ruten til høyre. En forhåndsvisning av bildet vises på høyre, så vel som sin nye filstørrelse.

5 Klikk på "Export". Dialogboksen Eksporter åpnes. Skriv inn et nytt navn for den komprimerte filen i "File name" tekst arkivert å bevare den opprinnelige ukomprimert fil. For å overskrive originalbildet, ikke endre navn på den komprimerte filen. Klikk på "Lagre".