Hvordan komprimere store filer til e-post

Hvordan komprimere store filer til e-post


Siden de fleste, om ikke alle, e-posttjenester har en grense på størrelsen på filer som kan overføres på sine e-postservere, e-postbrukere med store filer ofte synes det er vanskelig å sende disse filene via e-post. En måte å sende store filer via e-post er å bruke en gratis filkomprimering program. Kompresjons programmer lar e-postbrukere til å redusere størrelsen på store filer, slik at de kan sende e-post disse filene.

Bruksanvisning

1 Besøk CNET Download.com hjemmeside for å finne og laste ned en gratis komprimeringsprogram.

2 Bla gjennom søkeresultatene, og velg deretter et komprimeringsprogram basert på sine karakterer. Du kan velge et program ved å klikke på navnet på programmet, som også er en link. Du blir omdirigert til en annen side som inneholder mer informasjon om programmet.

3 Les informasjonen om komprimeringsprogrammet du har valgt, klikk på "Download Now" linken, og velg "Lagre fil" for å laste ned programmet på en plassering på din personlige datamaskin (PC).

4 Dobbeltklikk på den nedlastede filen, og følg instruksjonene for å installere programmet. Dette skal bare ta ca 2 minutter, avhengig av hastigheten på din PC.

5 Plasser markøren på den store filen du vil laste opp, høyreklikk og velg "Komprimer". Du må kanskje åpne programmet for å komprimere store filer, avhengig av hvilket program du har valgt. Sørg for å lese bruksanvisningen for programmet du lastet ned om hvordan å komprimere filer.

6 Logg inn på e-postkontoen, velg "Skriv", og deretter legge den komprimerte filen fra PCen. Send en e-post.

Hint

  • Noen komprimering programmer lar PC-brukere til å velge "E-post" som en metode for komprimering. Hvis komprimeringsprogrammet du valgte åpner for dette alternativet, må du velge dette alternativet, som det optimaliserer komprimeringsprosessen for e-formål.