Hvordan komprimere store PowerPoint-filer

Hvordan komprimere store PowerPoint-filer


PowerPoint lysbildefremvisninger er en fin måte å presentere informasjon på forretningsmøter og i klasserommet. Legge til store bilder til en PowerPoint lysbildefremvisning kan føre til lysbildefremvisningen for å bremse eller vise bilder på feil måte. Ifølge Messias høgskolens Information Technology Services, kan store PowerPoint-filer tar opp mye plass på harddisken og med føre til problemer hvis du trenger å email PowerPoint-presentasjonen. Nedenfor finner du instruksjoner om hvordan å komprimere bilder i Microsoft PowerPoint 2007. måten være annerledes for andre versjoner av PowerPoint.

Bruksanvisning

1 Lag dine PowerPoint lysbildefremvisning og sette inn bilder. For å sette inn et bilde, klikker du på "Sett inn" -fanen og deretter "Picture".

2 Bla til bildefilen og klikk på "Sett inn" -knappen.

3 Klikk på "Format" -kategorien på verktøylinjen for å vise formateringsalternativer for PowerPoint lysbildefremvisning. I "Juster" gruppe, klikk på "Pictures Komprimer."

4 Merk av i boksen ved siden av "Bruk på valgte bildene bare" hvis du vil bare dette bildet komprimert. Hvis du har mer enn ett bilde i lysbildefremvisningen, lar boksen ukontrollert og PowerPoint vil komprimere alle bilder i lysbildefremvisningen.

5 Klikk på "Alternativer" for å velge komprimerings du ønsker. Under "Target Output", velg "Screen". Ved å velge denne innstillingen kan PowerPoint å optimalisere komprimering innstillinger for visning på en projektor. Klikk "OK" to ganger, og PowerPoint komprimerer lysbildefremvisningen.