Hvordan komprimere Word-filer

Hvordan komprimere Word-filer


Kjører ut av plass til å lagre Microsoft Word-filer til en datamaskin kan være frustrerende, spesielt når en fil er viktig. Komprimere en fil reduserer filstørrelsen og reduserer mengden plass som brukes opp av filen. Å vite hvordan å komprimere en stor datafil definitivt kommer godt med og er løsningen på denne felles datamaskin ve.

Bruksanvisning

Komprimering en Word-fil

1 Lagre filen du ønsker å komprimere i Microsoft Word. I dette tilfellet, er du sparer et skriftlig dokument, så lagre filen under "Mine dokumenter". Pass på at du velger en spare navn du vil huske. Dette vil gjøre filen lettere å finne, og bidra til å holde dokumentene organisert.

2 Gå til Start-menyen og åpne "Min datamaskin". Søk etter filen du ønsker å komprimere under "Mine dokumenter".

3 Når du har funnet filen du ønsker å komprimere, høyreklikk på filen. Bla ned og velg "Properties".

4 Velg kategorien "Generelt" når "Properties" vinduet åpnes, hvis det ikke allerede åpen. Under kategorien "Generelt", klikk på "Avansert".

5 Kryss av i boksen som sier "komprimere innhold for å spare diskplass" under punktet "Komprimer eller Krypter attributter," finnes i "Advanced attributter" -vinduet. Klikk på "OK". Dette tar deg tilbake til "Properties" vinduet. Klikk på "OK" igjen, og filen er komprimert.

Hint

  • Organisere dokumenter i mapper for å tillate enkel navigering i dokumenter.
  • I "Control Panel" endring "Mappealternativer" under "Utseende" og "Themes". Velg "View" og sjekk boksen som sier "Vis krypterte eller komprimerte NTFS-filer i farger." Komprimerte filer vil nå vises i en farge, noe som gjør det lett å se endringer i filene.
  • Komprimering er ikke alltid anbefalt som det kan endre kvaliteten av filen.
  • Unngå å komprimere bildefiler, som det vil tukle med integriteten av bildet.