Hvordan konfigurere Smart Phone Egenskaper og Server

Hvordan konfigurere Smart Phone Egenskaper og Server


Smarte telefoner har blitt forretningsverktøy og er nå ansett å være en forlengelse av den tradisjonelle kontoret. Jo mer kjent du blir med denne mobil kontor, jo mer produktiv det vil vise seg å være. Et av disse områdene er konfigurasjoner som involverer e-post og applikasjoner. Siden disse er produktivitetsverktøy, er det viktig å forstå hvordan du setter opp telefonen for å motta e-post og være i stand til å laste ned, installere og åpne programmer.

Bruksanvisning

Konfigurer iPhone Properties

1 Klikk på "Settings" og deretter "post" for å slå på konto på.

2 Klikk på "Settings" og deretter "Mail" og deretter "Kontoer" for å velge en konto. Dette kan enten være en POP eller en IMAP-konto.

3 Klikk på "Avansert" fanen for å finne ut om meldingene er lagret lokalt på telefonen eller eksternt på e-postserveren.

4 Still inn riktig e-serverinnstillingene ved å ringe din Internet Service Provider (ISP) ved konfigurering av "Host Name", "brukernavn" og "passord".

5 Angi når du vil søke automatisk etter nye meldinger under "Innstillinger" og deretter "Mail" og deretter "Auto-Check." Dette er en valgfri innstilling.

6 Still inn andre alternativer som for eksempel nye meldingen lydsignaler, antall meldinger som skal vises, oppslagsforhåndsvisninger og meldings etiketter under "Innstillinger".

Konfigurer Blackberry Properties

7 Start "Email Setup" på din Blackberry fra startskjermen. Alternativt kan e-postoppsett starter automatisk hvis det er første gang du slår på enheten.

8 Velg "Opprett en e-postadresse" og godtar sluttbrukeravtalen.

9 Skriv inn fullt navn og adresse på din eksisterende e-postkonto for å integrere den i din Blackberry.

10 Opprett en ny Blackberry e-postadresse som vises i formatet:

Brukernavn @ carrier.blackberry.com

11 Lukke veiviseren for å fullføre konfigurasjoner.

serverkonfigurasjoner

12 Installer en Blackberry Enterprise Server (BES) på nettverket som kobles til bedriftens e-postserver. Dette kan være Microsoft Exchange, Notes, Groupwise-serveren. Dette alternativet brukes i organisasjoner som har egne Exchange-servere. Alternativt kan du bruke Blackberry Web-klienten fra operatøren din for å push e-post fra POP / IMAP-kontoer.

1. 3 Velg "Installer Microsoft Exchange Extensions" fra BES installasjonsprogrammet. En Blackberry-kategorien skal nå være synlig på alle brukernes postbokser.

14 Installer BES-filer ved å lansere den BES konfigureringen på nytt og legge til Exchange-brukere til den globale adresselisten.

15 Generere og post passord til alle brukerne på listen som deretter vil aktivere sine enheter.

Hint

  • Blackberry Desktop Software må være installert på lokale datamaskiner for å aktivere håndholdte enheter der trådløs aktivering ikke er støttet.
  • I iPhones, når en e-postkonto er slettet på den håndholdte enheten kontoen slettes ikke på datamaskinen, og er fortsatt tilgjengelig.