Hvordan konfigurerer jeg Microsoft Outlook XP / 2003 for å sende e-post ved hjelp av Verizon bredbånd?

Hvordan konfigurerer jeg Microsoft Outlook XP / 2003 for å sende e-post ved hjelp av Verizon bredbånd?


Verizon er en Internet Service Provider (ISP) som også tilbyr e-post hosting. Windows XP og 2003 datamaskiner leveres med Outlook Express installert. Outlook Express brukes til å hente og sende e-post fra datamaskinen, og Verizon støtter konfigurasjoner inngått Microsoft Outlook Express-klienten. Dette er praktisk når du ikke har budsjett til en tredjepart e-postklient og trenger å motta din nye e-post på Verizon konto.

Bruksanvisning

1 Dobbeltklikk på Outlook Express-ikonet på skrivebordet for å åpne e-postklienten. Klikk på "Tools" menyen og klikk "Kontoer". Dette åpner en ny konfigurasjonsvinduet. Klikk på "Mail" fanen.

2 Klikk på "Legg til" knappen og velg "Mail" fra listen over nye kontoalternativer. En installasjonsveiviser vises som guider deg gjennom konfigurasjonsprosessen for Outlook Express.

3 Skriv inn ditt fulle navn, som er vist til mottakerne når de mottar e-posten din. Skriv inn din retur Verizon e-postadresse. Klikk "Next" for å gå til neste veiviseren vinduet.

4 Velg "POP3" fra drop-down boks. Enter "incoming.verizon.net" for innkommende Verizon e-postserveren; skriv "outgoing.verizon.net" for utgående SMTP-server. Klikk "Next".

5 Klikk på "Finish" for å fullføre innstillingene for Verizon e-postserveren. Dette tar deg tilbake til hoved Outlook Express innboksen. Klikk "Send / motta" for å hente noen ulest e-post og sende meldingen du har lagret i utboksen.