Hvordan kontakte Google Map Support

Google Maps er ikke bare for online bruk, kan programmet også brukes på mobiltelefoner, og er integrert i tusenvis av programmer som tilbyr lokasjonsbaserte tjenester. Mens Google Maps for det meste har blitt feilsøkt for enkel bruk, kan det hende at du må kontakte teknisk support team på Google.

Bruksanvisning

1 Besøk den offisielle nettsiden Google Maps, som du finner ved å skrive «Google Maps» i søkemotoren Google.

2 Klikk på øverst til høyre på siden på linken der det står "Help".

3 Bla nedover siden til den andre boksen på høyre side av siden. Ressursen boksen har tittelen "Hjelp Resources."

4 Klikk på linken som sier "Contact Options" innenfor hjelperessursene boksen.

5 Bla ned til bunnen av siden hvor i fet skriftlig vil du se følgende utsagn: "Vi tilbyr e-poststøtte kun for følgende tilfeller." Under den uttalelsen klikk på linken som leser "Contact Form."

6 Komplett hvert felt i kontaktskjemaet, som inkluderer type spørsmål, hvilket operativsystem du bruker, nettlesertype, enten du er bak en brannmur og hvilken del av Google Maps du har et problem med.

7 Klikk på "Post ditt spørsmål" linken. Denne linken vil bringe brukere til et forum hvor de kan legge inn sine spørsmål til «Google Guides" og andre brukere - i hovedsak det er en lav-tier support forum og den enkleste måten å få et svar på et spørsmål.

8 Klikk på "Post A Question" linken øverst til venstre på siden.

9 Logg deg på Google-kontoen din, eller klikk på "Opprett en konto" for å legge inn et spørsmål. Når du oppretter en konto kan du logge deg inn når som helst for å sjekke om svar på spørsmålet ditt.

Hint

  • Forum spørsmåls svar kan gis av andre brukere; være klar over hvem som er å gi svar på dine spørsmål.