Hvordan konvertere DAT fil til en AVI fil

Hvordan konvertere DAT fil til en AVI fil


DAT-filer er datafiler som kan være mange typer filer, inkludert tekst, lyd og video. Video DAT-filer vanligvis kan være åpne i Windows Media Player eller andre mediespillere som Winamp. Men DAT ikke en lett tilgjengelig filtype, så det er en god idé å konvertere filen til noe mer vanlig, slik som AVI.

AVI står for Audio Vidio Interleave og er en video filtype opprettet av Microsoft som kan lagre kodede videodata. AVI-filer kan spilles i mediespillere Windows Media Player, Apple QuickTime, Adobe Flash og Cyberlink PowerDVD. For å gjøre konverteringen, må du laste ned en gratis konverteringsverktøy.

Bruksanvisning

1 Last ned og installer AVS Video Converter (se "Ressurser" seksjonen for link). Når du starter programmet, klikk på "Browse" for å laste opp DAT fil i "Input File Name" feltet. Klikk "Til AVI" å sette utskriftstype, velger en "Output File Name" og klikk "Konverter nå." Åpne konverterte AVI fil i en mediespiller på datamaskinen.

2 Last ned og installer Xilisoft Video Converter (se Ressurser). Åpne programvaren og klikk "Legg til" for å laste opp DAT-filen. Velg hva slags type fil fra "Profil" drop-down menyen. Klikk deretter på "Socket" for å konvertere den.

3 Last ned og installer OJOsoft Total Video Converter (se "Ressurser" seksjonen for link). Dette fungerer på samme måte som AVS Video Converter. Klikk på "Browse" for å velge en DAT-fil. Klikk "til AVI" og velg en "Output File Name". Klikk på "Konverter" for å starte konverteringen.