Hvordan konvertere en Audio Video fil til en tekstfil

Hvordan konvertere en Audio Video fil til en tekstfil


Konvertering av lyd fra en videofil og inn tekst er svært nyttig i mange forskjellige yrker. Denne konverteringen er først og fremst en manuell prosess, men det er noen transkripsjonstjenester tilgjengelige som forenkler konvertering ved hjelp av programvare for talegjenkjenning. En datamaskin med høyttalere er nesten alltid nødvendig å utføre en konvertering.

Bruksanvisning

1 Spille videofilen på datamaskinen for å sikre den delen av filen du ønsker å konvertere er hørbar.

2 Registrer deg med en lyd-transkripsjon service. Det er mange å velge som Google Voice og Rogers Word. Et telefonnummer er gitt til deg når du registrerer deg for disse tjenestene.

3 Tast inn telefonnummeret og følg instruksjonene som er gitt. Spill videofil i telefonen når du blir bedt om. Dette etterlater en talepost for transkripsjon tjenesten.

4 Heng opp telefonen når du har spilt den delen av videoen som du ønsker å konvertere til en tekstfil. Den transkripsjon tjenesten vil sende deg en link via e-post til tekstfilen som ble konvertert fra lyden.

5 Klikk på linken for å laste ned tekstfilen og kontroller at det ble vellykket konvertert fra videofilen.

Hint

  • Rogers Word gir deg muligheten til å laste opp videofilen og konvertere den.
  • Ikke hold telefonen for nær høyttalerne på datamaskinen eller stille inn volumet for høyt. Dette kan gjøre lyden forvrengt og vanskelig å transkribere.