Hvordan konvertere en DBA til en VCS fil

En DBA filen er opprettet og brukt av Palm Desktop, den offisielle programvaren som følger med alle Palm hånd hjelp enheter. En VCS fil genereres og brukes av vCalendar, og inneholder kalenderdata. Folk bruker det til å utveksle kalendere, arrangementer og tidsplaner. Direkte konvertere en DBA fil til en VCS fil er umulig, så du må bruke en kommaseparerte verdier eller CSV, fil som et mellomliggende format.

Bruksanvisning

1 Start en nettleser og gå til Softpedia DBA til CSV nedlastingssiden. Klikk på "Last ned" knappen og lagre filen på harddisken.

2 Dobbeltklikk på Dba2Csv.msi filen for å installere verktøyet. Følg instruksjonene for å fullføre installasjonen.

3 Start Dba2Csv verktøyet, gå til Fil-menyen og klikk på "Åpne". Velg "DBA" som filtype, bruke filen nettleseren for å fremheve din DBA-filen og klikk "Åpne" -knappen.

4 Gå til Fil-menyen og velg "Lagre til CSV eller TXT". Skriv inn et navn for den nye CSV-filen i Filnavn-tekstboksen. Velg "CSV (* .csv)" i Filtype drop-down boks. Velg en mappe hvor du vil lagre CSV-filen.

5 Klikk på "Lagre" -knappen for å konvertere DBA-filen til en CSV-fil.

6 Gå til nedlastingssiden for ABC Amber CSV Converter. Klikk på den oransje "Last ned" knappen og lagre filen på harddisken.

7 Pakk ut innholdet i arkivet og kjør installasjonsprogrammet. Følg instruksjonene for å fullføre installasjonen.

8 Start ABC CSV Converter verktøyet og klikk på "Open" knappen. Bruk filen nettleseren for å velge CSV-filen du opprettet tidligere, og klikk på "Open" knappen.

9 Klikk på "vCalendar" -knappen og velg en mappe for å lagre VCS filen til. Skriv inn et navn på den nye filen og klikk på "Lagre" -knappen. Du har nå en fullt funksjonell VCS fil opprettet fra den opprinnelige DBA-filen.