Hvordan konvertere en diskettstasjon til USB

Hvordan konvertere en diskettstasjon til USB


Hvis du har en gammel diskettstasjon som du ønsker å bruke gjennom Universal Serial Bus (USB) porter på datamaskinen din, trenger du en passende adapter kabel. Disse kablene gjør at Serial ATA (SATA) eller integrert stasjon elektronikk (IDE) enheter for å få tilgang til via USB-porter. De kan fås fra mange elektroniske komponenter forsyne butikkene. En gammel diskettstasjon er sannsynlig å være en IDE-enhet, så sørg for at kabelen du kjøper har en IDE adapter. Når du kjøper kortet, ved hjelp av diskettstasjonen via en USB-port er en smal sak.

Bruksanvisning

1 Finn IDE slutten av adapterkabelen og koble den til baksiden av diskettstasjonen. Det vil bare være en spalte hvor det vil passe. IDE adapter kan komme som et eget stykke fra USB-kabelen og kanskje trenger å være tilkoblet.

2 Koble den riktige enden av strømledningen som fulgte med kortet, til diskettstasjonen. Denne ledningen er nødvendig fordi den gamle diskettstasjon ikke er designet for å få kraft via en USB-tilkobling. Igjen blir det bare ett spor på stasjonen der strømkabelen vil passe. Ikke koble den andre enden av ledningen inn i stikkontakten ennå.

3 Start datamaskinen og sett inn USB-enden av USB / IDE ledningen til en av sine USB-porter. Vent til datamaskinen er ferdig starter opp.

4 Plugg strømledningen festet til diskettstasjonen inn i veggen og enheten vil slå seg på. Det bør bare ta med maskinen en liten stund å gjenkjenne den tilkoblede stasjonen.