Hvordan konvertere en EML til MBOX

Hvordan konvertere en EML til MBOX


E-postmeldings filer som er opprettet og som brukes av Microsoft Outlook Express bruker filtypen EML. EML-filer inneholder en enkelt e-postmelding og kan eksporteres ved hjelp av Outlook Express import / eksport veiviseren, eller rett og slett dratt fra e-postmappe Outlook Express til skrivebordet eller en fil mappe for å bli frelst. MBOX er en e-filformat som er en samling av filer og kan leses av Eudora og Mozilla Thunderbird e-postklienter. Du kan konvertere e-postmeldinger til en enkelt MBOX fil ved hjelp av et gratis program som heter IMAPSize.

bruksanvisning

1 Last ned IMAPSize installasjonsprogrammet ved å klikke på linken som ligger i "Ressurser" nedenfor. Åpne den nedlastede filen ved å dobbeltklikke på den.

2 Klikk på "Neste" -knappen. Klikk på alternativknappen ved siden av "Jeg godtar avtalen", og klikk deretter på "Next". Klikk neste etter å ha lest programinformasjon. Klikk "Next" for å bekrefte installasjonsmappen.

3 Klikk "Next" for å bekrefte program snarvei katalogen. Klikk "Next" for å bekrefte skrivebordsikonet skapelse og klikk "Install". Kontroller at det er merke i boksen ved siden av "Launch IMAPSize" og klikk på "Finish" -knappen. Den IMAPSize programmet vil åpnes automatisk.

4 Klikk "Nei" da bedt om å legge til en konto. Klikk på "Verktøy" -menyen øverst i programvinduet, og velg deretter "EML2MBOX ..." alternativet.

5 Klikk på "Add Files" -knappen i EML2MBOX vinduet. Velg EML filene du vil konvertere fra "Velg eml filer til å konvertere" i dialogboksen, og klikk deretter på Åpne. Klikk på "Add Files" -knappen igjen og fortsette å legge filene som skal konverteres etter behov.

6 Skriv en MBOX filnavn i "Angi mbox filnavn" tekstfeltet, eller klikk på "..." knappen for å finne en eksisterende MBOX fil som du kan legge til EML melding filer. Klikk på "Konverter" -knappen.

7 Klikk på "OK" -knappen for å fullføre EML til MBOX filkonverteringsprosessen.