Hvordan konvertere en FAT32 Jump Drive til NTFS uten å miste data

Hvordan konvertere en FAT32 Jump Drive til NTFS uten å miste data


En hoppe stasjonen, ellers kjent som en flash-stasjon eller USB-minnepinne, er en bærbar lagringsenhet som i stor grad har erstattet disk media for lagring av dokumenter og andre viktige filer, og overføre dem mellom forskjellige datamaskiner. Fordi disse enhetene er ment å være universelt kompatibel og leses av Mac, PC og Linux-plattformer, har FAT32 (File Allocation Table) vært den aksepterte standard filsystem. Konverter stasjonen for å dra nytte av avanserte sikkerhetsfunksjonene i NTFS, som ble introdusert med Microsofts Windows NT.

Bruksanvisning

1 Hvordan konvertere en FAT32 Jump Drive til NTFS uten å miste data

Sett hoppe stasjonen til USB-porten.

Sett hoppe stasjonen til en USB-port på datamaskinen. Vent til Windows for å erkjenne innsetting. Før du lukker noen av vinduene eller dialogbokser som dukker opp, bør du notere stasjonsbokstaven, for eksempel F: eller G:

2 Acess Windows 'ledeteksten. En måte å gjøre dette på er å klikke på "Start", klikk "Kjør," type "cmd" og trykk "Enter".

3 Skriv inn følgende kommando når du ser den svarte boksen med blinkende markør:

Convert stasjonsbokstav: / FS: NTFS

der "stasjonsbokstav" er bokstaven for hoppe stasjonen som du noterte i trinn 1.

Convert.exe vil forsøke konverteringen til NTFS. Det tar bare noen få minutter, hvoretter dine eksisterende data bør fortsatt være intakt.

Hint

  • Det er best å ikke kjøre den omvendte prosedyren hvis ledeteksten allerede viser stasjonsbokstaven til hoppe stasjonen du konverterer, eller du har programmer åpne og i bruk på hoppe stasjonen. Windows vil be deg om det ikke kan få eksklusiv tilgang til hoppe stasjonen for konvertering, og vil tilby å konvertere stasjonen i løpet av neste omstart.
  • Alltid sikkerhetskopiere data før du utfører noen form for operasjon som dette.
  • Du må utføre disse trinnene mens du er logget på maskinen som administrator.
  • Noen hoppe stasjoner, spesielt de av Sandisk, har programvare på dem som forbyr noen av disse operasjonene.