Hvordan konvertere en Flash Video til WMV for gratis

Veksten av datateknologi og kompakte videokameraer har produsert en rekke videoformater for bruk på digitale systemer. Du foretrekker kanskje ett format til et annet på grunn av det systemet du eier eller sine spillere. Heldigvis konvertering mellom FLV og WMV enkelt og gratis.

Bruksanvisning

på nett

1 Klikk på "Browse" -knappen på en gratis online omformer som Media Convert. Utføre konverteringen på en nettside slipper å laste ned et program som kan havnen virus. En fil nettleser vises slik at du kan navigere til Flash Video (FLV). Dobbeltklikk på navnet for å laste det inn i omformeren.

2 La Input Format drop-down på "Automatisk registrering." Velg "Windows Media Video (WMV)" i Output Format drop-down. Hvis nødvendig, spesifiser eventuelle ekstra alternativer som for eksempel et nytt navn, volum eller videokvalitet.

3 Klikk "OK" for å konvertere filen. Når du er ferdig, viser området en link til den konverterte WMV-fil. For å lagre filen på systemet ditt, høyreklikk på linken og velg "Lagre lenke som".

4 Prøv andre online omformere som Zamzar og konvertere filer, som bruker den samme generelle prosessen som Media konvertere.

Free Software

5 Last ned, installere og kjøre en gratis konvertering program som Any Video Converter, som du senere kan bruke uten Internett-tilkobling.

6 Klikk "Legg til video" for å laste ned filen inn i programvaren og velg "Customized WMV Movie" i profilrullegardinmenyen. Hvis nødvendig, spesifiser eventuelle andre alternativer som bit rate og video størrelse. Du kan angi mer avanserte alternativer, for eksempel output mappe, ved å velge "Edit" -menyen og "Alternativer".

7 Klikk på "Konverter" for å konvertere filen, som vises i videolisten, og som standard i Min video-mappen i Mine Dokumenter.

8 Prøv annen fri programvare converter som Leawo FLV Converter og CinemaForge. Begge fungerer på samme generelle måte som Any Video Converter.