Hvordan konvertere en IncrediMail IMF for Outlook Express

IncrediMail er en mye brukt e-postklient. En av ulempene med IncrediMail, derimot, er at den ikke har et alternativ som lar deg eksportere meldingene dine, slik at du kan lese dem i et annet e-postprogram, for eksempel Outlook Express. Dette er fordi InrediMail bruker IMF filtypen. For å konvertere IMF for Outlook Express, må du konvertere den til EMF filtypen.

Bruksanvisning

Hvordan konvertere en IncrediMail IMF til Outlook Express format

1 Start IncrediConvert (se lenke i Resources). Dette programmet vil velge mapper og filer fra standard identiteten til IncrediMail programmet automatisk. Den er tilgjengelig for gratis.

2 Klikk på "Export". Dette er den andre knappen på verktøylinjen øverst i vinduet og har to ark og en pil på den.

3 Lag en mappe for den eksport post. Den enkleste måten å gjøre dette på er å velge "Desktop" i menyen som vises, og klikk deretter på "Opprett ny mappe". Deretter kan du kalle denne mappen som du vil ( "Eksportert post", for eksempel). Velg denne mappen og trykk "OK".

4 Åpne den nye mappen. Du kan enten gjøre dette ved å trykke på "Åpne mappe" som vises etter at du trykker "OK" i trinn 3, eller ved å gå til skrivebordet og klikke mappen åpen.

5 Åpne konvertert e-post i Outlook Express. Den beste måten å gjøre dette på er å åpne Outlook Express og drar e-postene du ønsker å se inn i Outlook Express in-box. De vil nå bli konvertert.