Hvordan konvertere en laptop skjermen til en stasjonær skjerm

Hvordan konvertere en laptop skjermen til en stasjonær skjerm


Mens en laptop er liten skjerm gjør den enkel å flytte, begrenser det også din evne til å vise presentasjoner til et stort publikum eller vise videofiler på en anstendig størrelse. Hvis du finner ut at du trenger et større visningsområde, trenger du ikke å bytte til en stasjonær datamaskin. I stedet kan du vise innholdet i den bærbare skjermen på en stasjonær skjerm ved å endre skjerminnstillingene på din bærbare operativsystem.

Bruksanvisning

1 Koble skrivebordet skjermkabelen til VGA-skjermporten på siden av den bærbare datamaskinen. Åpne laptop "Start" -menyen og klikk på "Control Panel".

2 Velg "Utseende og personalisering" og klikk deretter på "Personalization" linken. Velg "Skjerminnstillinger" -ikonet.

3 Klikk på "Identifiser skjermer" knappen øverst i vinduet. Klikk på ikonet for stasjonær skjerm.

4 Kryss av i boksen merket "Utvid skrivebordet til denne skjermen" hvis du ønsker å se skjermen din på begge skjermene. Klikk "Dette er mitt hovedskjermen" i stedet hvis du ønsker å bare bruke stasjonær skjerm.

5 Klikk på "Apply" og deretter "OK" for å vise laptop skjermen innholdet på skrivebordet monitor skjerm.

Hint

  • Du kan endre oppløsningen på PC-skjermen ved hjelp av glidebryteren i "Skjerminnstillinger" -vinduet.
  • De fleste bærbare datamaskiner har innebygde tastekombinasjon som gjør det mulig å automatisk skifte mellom bærbare og stasjonære skjermen uten å måtte navigere til "Skjerminnstillinger" -vinduet. Kombinasjonen kan variere mellom modellene, men er generelt "FN" og "F4" trykkes samtidig.
  • Hvis din bærbare bruker Windows XP, må du velge "Utseende og temaer" i Kontrollpanel og deretter "Display".
  • Hvis din bærbare har en S-Video-utgang, kan du bruke den samme prosessen for å konvertere laptop skjermen til en TV med en S-Video-inngang.