Hvordan konvertere en laptop skjermen til en TV

Du kan ha gratis HD-kapasitet med kabel- eller satellitt-leverandør, men får en HD-skjerm er en annen sak helt. Men alle som eier en nyere bærbare har allerede tilgang til en widescreen, høyoppløselig skjerm; med de rette hook-ups, kan du konvertere den bærbare skjermen til en TV.

Bruksanvisning

1 Finn ut om den bærbare datamaskinen har et PCMCIA-spor. Disse plassene måler ca 54 mm på tvers og er vanligvis tydelig merket. Hvis din bærbare har en PCMCIA slot, vil du ha flere tilkoblingsmuligheter som er tilgjengelige i trinn tre.

2 Sjekk din kabelboks eller parabolantenne utgang kabel, ta av tilkoblingen slik at du får riktig type TV-tuner i neste trinn. Fra kabelboks, vil produksjonen typisk bestå av enten en analog kabel, RCA-kabler eller en S-Video-kabel.

3 Få en TV-tuner som passer dine tilkobling behov. På den bærbare slutten, TV-mottakere vanligvis kommer i USB eller PCMCIA-formater, og noen er basert på Express Card-spor. I form av audio / video-tilkobling, de fleste tunere har enten RCA eller S-Video-tilkoblingsmuligheter, så velger disse formatene, om mulig (noen analoge TV tunere finnes, men de er vanskeligere å finne). TV-tunere kan kjøpes på mange PC-elektronikk butikker eller på nettet (se Ressurser); være sikker på å investere i en garanti når du kjøper TV-tuner.

4 Slå den bærbare.

5 Koble kabel eller satellitt-komponenter inn i audio / videotilkoblinger på TV-tuner. Koble USB eller PCMCIA slutten av tuner til den bærbare datamaskinen, og slå den bærbare på.

6 Når Windows starter, vil det vanligvis oppdage den nye enheten automatisk og installere nødvendige for å se på TV på din bærbare PC drivere. Imidlertid kan noen TV-tuner produkter kommer med konkrete driver CDer som også må være installert før du fullt ut kan bruke TV-tuner. Etter sjåfører har installert, vil du være klar til å se på TV rett på den bærbare skjermen.