Hvordan konvertere en mkv til en Zune

Microsoft Zune bærbar mediespiller lar deg lytte til sanger, se videoer og vise bilder mens du er på farten. Zune støtter en rekke videoformater, inkludert WMV, MPEG-4, H.264, AVI og XviD-format. Det betyr imidlertid ikke støtte MKV-filer. Bruk video-konvertering programvare for å konvertere mkv filer til et format som er kompatibelt med Zune.

Bruksanvisning

1 Last ned og installer freeware program Any Video Converter.

Klikk på Windows "Start" -knappen, "Alle programmer" og deretter Any Video Converter ikonet for å starte programmet. Trykk på "Legg til video" knappen og finn "MKV-fil. Velg" WMV Movie "fra" Profil "drop-down menyen. Endre videostørrelse til en oppløsning som støttes av Zune. Trykk på" Start "-knappen for å konvertere MKV-fil.

2 Last ned og installer freeware video transkoder MediaCoder.

Trykk på Windows "Start" -knappen og velg MediaCoder fra "Alle programmer" -listen. Klikk "Legg til fil" og finn MKV-fil. Klikk på "Video" -kategorien og velg "WMV" fra "Format" drop-down menyen. Klikk på "Picture" -fanen og sjekke "Resize" boksen. Endre bildestørrelsen i MKV-filen til en oppløsning kompatibel med Zune. Trykk på "Start" -knappen for å konvertere mkv til WMV.

3 Last ned og installer freeware program Super .

Klikk på Windows "Start" -knappen og velg Super fra "Alle programmer" -listen. Dra og slipp MKV-fil inn i panelet merket "Drop en Gyldig Multimedia fil her." Velg "WMV" fra "Output Video Codec" drop-down menyen. Merk av i boksen ved siden av utgangsoppløsningen kompatibel med Zune under "Video Scale Size" -menyen. Klikk "Socket" for å konvertere MKV-fil.

Hint

  • Standard versjoner av Zune støtte en skjermoppløsning på 240x320 piksler, mens Zune HD støtter 480x272.
  • Bruk overførings programvaren som følger med Zune å laste den konverterte filen på bærbar mediespiller.