Hvordan konvertere en MPEG Into en QuickTime Video

MPEG er blant de vanligste filformatene - MPEG-2s referere til DVD video, mens MPEG-4s (mp4s) er noen av de mest populære opplasting filtyper til nettsteder som YouTube og Google Video. Siden QuickTime formatet ble valgt som MPEG-4 container, konvertering mellom de to er ikke vanskelig; Men verken Mac eller PCer har innebygd programvare for å konvertere MPEG til QuickTime-format. Annen programvare er nødvendig, avhengig av hva slags MPEG du konverterer. Flere gratis programmer kan konvertere MPEG-4 til en QuickTime video, men flere andre komponenter er nødvendig, i tillegg til QuickTime Player, for å konvertere en DVD-kvalitet MPEG-2 til QuickTime.

Bruksanvisning

MPEG Streamclip

1 Last ned og installer MPEG Streamclip. Godtar vilkårene for bruk og åpne.

2 Åpne filen i MPEG Streamclip og velg "Eksporter til QuickTime" fra "Fil" -menyen.

3 Velg en komprimeringstype, avhengig av dine behov.

For opplasting til webområder eller for høy kvalitet streaming, velg en H.264-innstillingen. For lagring av høy kvalitet video på datamaskinen, velger du en Ukomprimert setting; imidlertid oppmerksom på at dette vil resultere i en stor filstørrelse.

Klikk "Make Movie" for å starte konverteringen. Avhengig av størrelsen på filen, vil dette ta flere minutter.

Handbrake konverteringer

4 Etter nedlasting og installasjon, åpne MPEG ved å klikke på "Source" ikonet og finne den i Finder-vinduet.

5 Klikk på "Presets" eller "Toggle Presets" -knappen, og klikk "Apple" for å avsløre flere alternativer. Velg "QuickTime".

6 Juster bitrate for høyere eller lavere kvalitet video. Velg audio og video kodeker, samt bildeinnstillingene.

Klikk "Start" for å starte konverteringen.

QuickTime konverteringer

7 Kjøp og laste ned den nyeste versjonen av QuickTime Player og QuickTime Pro Component. For å konvertere MPEG-2s, må du laste ned MPEG-2 komponent også.

Godta lisensvilkårene og åpne QuickTime.

8 Åpne MPEG ved å klikke på "File" og velge "Open Files ..."

9 Klikk på "File" og velg "Export ..." Velg «Film til QuickTime-film" i eksport format alternativer. Klikk på "Alternativer" for å velge forskjellige lyd og video alternativer.

Klikk "Lagre" for å starte konverteringen.