Hvordan konvertere en MPEG til en MP4

MP4 står for MPEG4, som er en komprimert form for MPEG-video-fil. MP4-filer er mindre i størrelse enn MPEG-filer, selv om kvaliteten er nesten identiske, slik at du kan frigjøre plass på harddisken og samtidig opprettholde kvaliteten på video-filer. Det finnes flere programmer tilgjengelig på nettet som automatisk vil konvertere mpeg-filer til MP4, hvorav mange er tilgjengelig gratis.

Bruksanvisning

MPEG Streamclip

1 Last ned MPEG Streamclip fra Squared fem nedlastingssiden. Sørg for å lagre filen i en lett-å-finne sted, og deretter åpne filen når nedlastingen er fullført. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen av MPEG Streamclip.

2 Finn MPEG filen du ønsker å konvertere til MP4. Høyreklikk på filen og velg "Åpne med", velg deretter "MPEG Streamclip."

3 Klikk på Fil-menyen, som ligger på toppen av MPEG Streamclip vinduet når MPEG-filen er lastet inn. Velg "Eksporter til MPEG-4" fra filmenyen.

4 Klikk "Make MP4" fra innstillingsvinduet for å starte konverteringsprosessen.

Any Video Converter

5 Naviger til Any Video Converter nedlastingssiden i nettleseren din, og deretter laste ned Any Video Converter-programvare. Dobbeltklikk på filen som ble lastet ned for å starte installasjonsprogrammet, og følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen.

6 Åpne Any Video Converter-programvare.

7 Finn MPEG-fil som du ønsker å konvertere til MP4 i Windows Utforsker. Windows Utforsker kan nås ved å holde nede Windows-tasten og trykke "E."

8 Dra MPEG-fil som du ønsker å konvertere til MP4 inn i All programvare vinduet Video Converter, og slipp venstre museknapp for å slippe filen.

9 Velg "Tilpasset MP4 Movie" fra "Profil" drop-down boksen øverst til høyre på skjermen.

10 Klikk på "Konverter", som ligger på toppen av All programvare vinduet Video Converter, for å begynne konverteringsprosessen.

OJOsoft Total Video Converter

11 Last ned "OJOsoft Total Video Converter" fra OJOsoft nettstedet. Når filen er lastet ned, dobbeltklikker du på den for å starte installasjonsprogrammet, og følg instruksjonene på skjermen for å fullføre installasjonen.

12 Åpne OJOsoft Total Video Converter programmet.

1. 3 Klikk på "Browse" -knappen og velg MPEG-filen du ønsker å konvertere til MP4. Klikk "Open" for å importere filen.

14 Klikk på knappen merket "til MP4" øverst av programvaren vinduet.

15 Klikk på "Konverter" for å starte konverteringen.