Hvordan konvertere en MUS fil til en WAV

Hvordan konvertere en MUS fil til en WAV


Den MUS filtype, den offisielle containertype for Finale Music Komponering og notasjon programvare, er en variant av den mer utbredt MIDI-format, som er lagret i MID filtypen. WAV-filer er en vanlig lydfil typen spilles i iTunes og Windows Media Player. Disse filene er kjent for å ha justerbare bitrates og sampling priser.

Bruksanvisning

1 Åpne nettleseren og gå til en nettside fil konvertering nettsted. Media-convert.com er en slik side som gjør det enkelt for brukerne å konvertere en rekke filer, inkludert mange lydformater; heldigvis, MUS og WAV er to av de støttede formater. En link til Media-konvertere er i Resources.

2 Finn og klikk på den grå "Velg fil" -knappen øverst i venstre hjørne av skjermen. I pop-up menyen, velg MID som videotypen du vil konvertere. (Media-konvertere vil gjenkjenne din MUS filen som en MID-fil.) Finn MUS filen du ønsker å konvertere, og trykk på Enter for å velge det for konvertering.

3 Velg MID som innskrivingstype for innspill file.You kan finne denne menyen umiddelbart til høyre for "Velg fil" alternativet. Selv om Media-konvertere vil automatisk laste opp en MUS fil, bør du velge MID fra menyen for å sørge for at riktig fil er lastet opp.

4 Velg mellom "PC" og "MAC" for output format i drop down-vinduet. Til sin rett, plukke WAV som output format fra neste rullegardinmenyen. Finn og klikk på "Go" -knappen på høyre side av siden når du har valgt dine preferanser. Konverteringen bar vil fylle opp som din MUS filendringer inn en WAV; Når konverteringen er fullført, vil den nye WAV-fil vises på datamaskinens skrivebord.

Hint

  • Utfør din konvertering bruker en høyhastighets Internett connetion; ved hjelp av en ekstern tilkobling vil avta konvertering hastighet dramatisk.
  • De fleste MUS filer vil bare ta noen minutter å konvertere. Men hvis MUS filen er spesielt stor, kan prosessen ta mye lengre tid.