Hvordan konvertere en Office 2003 Trial Key

Office 2003 er en eldre versjon av den populære pakke med produktivitetsprogrammer utviklet av Microsoft. Word, Excel, PowerPoint og Outlook er programmer som er inkludert i Office 2003. Microsoft tilbyr en gratis prøveversjon av Office 2003. Prøveversjonen av programvaren lar deg evaluere programvaren gratis i 60 dager. Du kan konvertere et Office 2003 prøveversjon til en full versjon til enhver tid direkte fra Office 2003 prøveversjonen.

Bruksanvisning

1 Åpne noen av de 2003 Office-programmer ved å dobbeltklikke på ikonet for Office-programmet på datamaskinen.

2 Klikk "Hjelp" fra menyen på verktøylinjen for programmet og velg "Aktiver produkt" alternativet. Alternativt kan du klikke på "Konverter" -knappen fra aktiveringsveiviseren som vises når du først åpne noen av programmene i prøveversjonen av Office 2003.

3 Velg "Kjøp Key Online" fra installasjonsveiviseren. Klikk på "Neste" -knappen.

4 Skriv inn ditt navn, adresse og betalingsinformasjon til å kjøpe en produktnøkkel. Klikk på "Neste" -knappen.

5 Skriv inn produktnøkkelen. Du vil motta denne tasten ved avslutningen av kjøpsprosessen. Klikk på "Neste" -knappen.

6 Godta Microsofts vilkår for bruk, og klikk på "Install" -knappen. Ved avslutningen av installasjonsprosessen, programmet Microsoft Office 2003 lukkes automatisk.

7 Åpne et Office 2003-program.

8 Velg "Jeg ønsker å aktivere programvaren over Internett" alternativet. Klikk på "Neste" -knappen for å fullføre konverteringen og aktiveringsprosessen. Du har nå en fullt aktivert Office 2003 nontrial versjon på datamaskinen din.