Hvordan konvertere en PDF til en ePubHvis du har en digital leser som bare er kompatibel med ePub-filer og du ønsker å konvertere PDF-filer til ePub-format, trenger du Calibre. Calibre konverterer filer til en rekke formater for ulike e-lesere. Den Calibre Grensesnittet er enkelt å bruke, og med programvaren, kan du konvertere flere filer samtidig.

Bruksanvisning

1 Gå til calibre-ebook.com/download og følg instruksjonene på skjermen for å laste ned og installere programvaren på datamaskinen. Når programvaren er installert, åpner Calibre.

2 Klikk på "Legg til bøker" -knappen i øverste venstre hjørne av Calibre skjermen og dobbeltklikk på PDF-filen som du ønsker å konvertere.

3 Klikk på PDF i Calibre listen til midten av skjermen slik at den er markert blått. Klikk på den blå sirkelen med en hvit "i" i midten merket "Rediger Metadata." Du kan finne denne knappen ved siden av "Legg til bøker" knappen øverst i vinduet.

4 Fyll ut aktuelle metadata, eller skriv bokens ISBN-nummer og klikk på "Last ned Metadata." Calibre vil hente data for filen fra Internett.

5 Klikk på "Konverter Books" -knappen, til høyre for "Last ned Metadata" øverst på skjermen. Velg "ePub" som output format fra rullegardinlisten.

6 Korrekturlese metadata på konverteringssiden for å sørge for at tittelen, forfatteren og andre relevante detaljer i PDF-er riktige. Klikk på "OK". Calibre vil konvertere filen til ePub-format.

Hint

  • Konvertere filen fra PDF til ePub bruker Calibre vil ikke endre linjen formatering av den opprinnelige filen.