Hvordan konvertere en PDF til en iPad eller iBook

Hvordan konvertere en PDF til en iPad eller iBook


Apple introduserte en innfødt e-bok-leser program til iPad i versjon 4.2 av sin iOS programvare, kalt iBooks. Dette programmet kan laste ned nye e-bøker fra online iBooks Store, eller du kan synkronisere eksisterende bibliotek av ePub- og PDF-formatert e-bøker fra datamaskinen. Selv om iBooks er kompatibel med Adobes PDF-filer, kan du konvertere dem til Apples foretrukne ePub-format ved hjelp av ulike gratis verktøy på nettet.

Bruksanvisning

1 Start datamaskinens nettleser ved å klikke på ikonet på skrivebordet, og navigere til en ePub konverteringsverktøy som 2EPUB på 2epub.com eller Online-Convert.com på ebook.online-convert.com.

2 Klikk på "Browse" -knappen og velg PDF-fil på datamaskinen din som du vil konvertere til en ePub. Klikk på "Open" -knappen, og filen vil bli lastet opp for konvertering.

3 Klikk på "Konverter File" -knappen for å starte konverteringen når PDF-filen har lastet opp. Konvertering kan ta noen minutter, avhengig av størrelsen og kompleksiteten av PDF-filen.

4 Velg hvor du vil lagre den konverterte ePub-filen til på datamaskinen når du blir bedt av online konverteringsverktøy.

Hint

  • Dra og slipp e-bok-filer inn i biblioteket delen i iTunes for å synkronisere dem til iBooks-programmet på iPad.
  • IBooks kan lese PDF-filer uten å måtte konvertere dem først.
  • Noen PDF-filer vises ikke riktig på iPad på grunn av skjermstørrelse og oppløsning konflikter. EPUB-filer ikke har dette problemet.