Hvordan konvertere en PDF til en PSD i Photoshop

Hvordan konvertere en PDF til en PSD i Photoshop


Photoshop er et program laget av Adobe for å skape, manipulere og redigere bildefiler. Når du jobber med et dokument i Photoshop, lagres det som en PSD-fil, som lar deg redigere ulike deler av bildet før du eksporterer den til et annet format, for eksempel en JPG som vises på en nettside. Hvis du har et dokument som er lagret i Adobe Portable Document Format, eller PDF, kan du ønsker å konvertere den til en Adobe PSD-fil slik at du kan manipulere det som et grafisk bilde.

Bruksanvisning

1 Start Photoshop på datamaskinen.

2 Klikk på "File" og deretter "Open".

3 Klikk på mappen på harddisken som inneholder PDF-filen du vil konvertere.

4 Klikk på PDF-filen for å velge den, og klikk "Åpne". "Importer PDF" dialogboksen åpnes med en liste over hver side av PDF-filen vises som et miniatyrbilde.

5 Klikk på "Sider" hvis du ønsker å konvertere en hel PDF-side, eller klikk på "Bilder" hvis du bare ønsker å konvertere et bilde fra en PDF-side.

6 Klikk på et miniatyrbilde for å velge en enkelt side, eller trykk på "Command" tasten på en Windows-maskin eller "Apple" -tasten på en Mac mens du klikker på flere sider for å velge dem.

7 Klikk på "OK". En melding "rastrering File" kommer opp som Photoshop konverterer PDF-siden eller sidene til bilder. Bildefilen åpnes. Hvis du har importert flere sider, ser du en faner, med en fane for hver importerte side. Klikk på en kategori for å vise bildet.

8 Klikk på "File" og deretter "Lagre som". Klikk på en mappe for å velge hvor du vil lagre PDF-side som en PSD-fil. Klikk på "Format" rullegardinmenyen, og klikk deretter på "Photoshop". Klikk "Lagre" for å konvertere PDF-siden til en PSD-fil.