Hvordan konvertere en ppsx til en AVI

Hvordan konvertere en ppsx til en AVI


En PPSX er en slide-show fil opprettet i PowerPoint 2007. En .avi-fil er en vanlig videofil format som kan spilles med de fleste mediespilleren programmer. Du kan konvertere en PPSX slide-show fil til AVI video ved hjelp av den aktuelle programvaren.

Bruksanvisning

1 Last ned og benytte Geovid Presentation to Video Converter (tilgjengelig som en gratis prøveversjon, se Resources). Dette programmet støtter presentasjonsfiler som er opprettet i alle versjoner av PowerPoint. Det skaper video fra presentasjonen komplett med lyd og overgangseffekter.

2 Konvertere filen med VisiFly VisiPPT (tilgjengelig som en gratis prøveversjon, se Resources) Dette programmet lar deg velge video størrelse og bildefrekvens av den konverterte filen, og det kan du også inkludere lydeffekter.

3 Få tak i og kjøre EM Gratis PowerPoint Video Converter (tilgjengelig i en gratis versjon, se Resources). Den gratis versjonen av dette programmet støtter batch konvertering av flere PPSX filer samtidig, slik at du raskt konvertere mange filer samtidig.