Hvordan konvertere en PSX spill til ISO

En ISO er en komplett kopi av en fil som opprinnelig inkludert boot kode, filsystem data og katalogen strukturer. En PSX spill er et spill designet for å spilles på Sony PlayStation. Hvis du ønsker å spille PSX spill på en annen konsoll, som for eksempel PlayStation Portable, må du konvertere den til en ISO. Med gratis AutoPopstation4 nedlasting, kan du konvertere PSX til en ISO slik at du kan spille det på PSP eller en annen spillkonsoll.

Bruksanvisning

1 Start din nettleser og gå til dl.qj.net/psp/tools-utilities-on-pc/autopopstation4.html~~V. Klikk på "AutoPopstation4" download linken og lagre den på skrivebordet ditt. Dobbeltklikk nedlastingen å installere det på din datamaskin.

2 Plasser PSX-CD i datamaskinens CD / DVD-stasjonen. Dobbeltklikk på AutoPopstation4.bat ikonet for å starte programmet.

3 Klikk "Lag ISO." Du vil motta en feilmelding. Klikk "Lag ISO" igjen. AutoPopstation4 vil begynne å lage en ISO av din PSX spill. Når du får ISO skapelsen fullført-meldingen, klikk på "Lagre" og lagre PSX ISO til "AutoPopstation4 Core-data" mappe fra rullegardinlisten vises. Du kan nå bruke PSX ISO for å spille på andre spillkonsoller.