Hvordan konvertere en stasjonær PC til Wireless

Selv om trådløse nettverk er vanligvis noe som er reservert for brukere av bærbare datamaskiner (på grunn av den bærbare natur av disse maskinene), er PC-brukere ikke nødvendigvis kommer til å bli tatt ut i kulden. Det finnes en rekke datamaskiner som produserer kortene trådløse beregnet for stasjonære. Disse kortene bare å plugge inn en USB-port på datamaskinen, og lar deg koble til trådløse lokal og Internett-nettverk i ditt område.

Bruksanvisning

1 Kjøp en USB trådløst nettverkskort. Disse kortene gjør den samme jobben som et internt nettverkskort gjør på en bærbar datamaskin. Det har evnen til å skanne området for et trådløst nettverk, som det vil da koble deg til på kommando.

2 Plugg USB trådløse nettverkskortet i den stasjonære PC-ens USB-port.

3 Installer programvare som fulgte med USB trådløst nettverkskort. Sett CD-ROM-en i datamaskinens CD-ROM-kompatibel stasjon og klikk på "Installer" knappen på boksen som dukker opp på skjermen. Dette vil installere programvaren som er nødvendig for å tillate deg å bruke USB trådløst nettverkskort. Det vil også plassere en "Wireless Network Connections" -ikonet i datamaskinens oppgavelinje.

4 Dobbeltklikk på ikonet som ble plassert i datamaskinens oppgavelinje i "Trinn 3."

5 Klikk på navnet til et trådløst nettverk som du vil at USB trådløst nettverkskort for å koble til. Deretter klikker du på "Connect" for å koble til dette trådløse nettverket.

Hint

  • Hvis oppføringen for et trådløst nettverk har en liten ikon av en hengelås ved siden av det, det betyr at det krever et passord. Du vil bli bedt av det trådløse kortet programvare for å skrive inn dette passordet før du kan få tilgang.