Hvordan konvertere en SWF til et WMF

March 9 by admin

SWF (Small Web Format) er utformet for å inneholde vektorgrafikk på Internett for reklame, små animasjoner og spill. For å trekke SWF grafikk og konvertere dem til WMF-filer, trenger du bare å sette i en minimal mengde arbeid.

Bruksanvisning

1 Last ned Converter 1.0 via linken under. (Noen sammenlignbar grafikk omformer vil gjøre triks, men disse instruksjonene vil demonstrere prosessen Converter 1.5.)

2 Finn og åpne Converter 1.0 Last ned filen på skrivebordet. Velg en plassering som du vil kunne finne lett hvis du har planer om å gjenta SWF til WMF konvertering gjentatte ganger.

3 På Converter 1.0 Fil-menyen, velg Åpne. Et vindu vil dukke opp. Finn og velg SWF filen du ønsker å konvertere, og klikk på OK. SWF-fil åpnes i Converter 1.0 vinduet.

4 Når du har valgt din SWF-fil, vil en Output menyen vises med en liste over flere alternativer for WMF-filen du vil konvertere SWF til. Benytt anledningen til å justere bilde og grafikk innstillinger på den nye WMF.

5 Trykk på Convert. Konverteringen vil ta mellom noen få sekunder og ett minutt avhengig av størrelsen på den opprinnelige SWF-fil og størrelsen på produksjonen WMF-fil.

Related Articles