Hvordan konvertere en webside til en HTML e-post

Hvordan konvertere en webside til en HTML e-post


Hypertext Markup Language (HTML) e-post kan du sende mini websider via e-postprogrammet. Folk får personlig branded notat som tilbyr mange av de samme funksjonene, for eksempel bilder og hyperlenker, som nettstedet gjør. Vurdere å slå den eksisterende websiden i en e-postmelding for å skape kommunikasjon som ligner på nyhetsbrev. Ved å vite hvordan å kode en e-postmelding, konvertere websiden til en HTML-e-post som møter dine behov.

Bruksanvisning

1 Start din tekst editor program og åpne websiden du ønsker å konvertere. Begynn et nytt dokument.

2 Plasser markøren under begynnelsen "<body>" tag. Hvis en teksteditor ikke gir den første websiden kode, skriver du følgende:
<Html>
<Head>
<Title> </ title>
</ Head>
<Body> </ body>
</ Html>

3 Skriv inn HTML-koden for en ett-kolonne, en rad tabellen:
<Table>
<Tr>
<Td> </ td>
</ Tr>
</ Table>

En tabell inneholder innholdet i HTML e-postmelding.

4 Kopiere innholdet mellom "<body> </ body>" koder i det eksisterende nettet siden filen og lim den inn mellom "<td> </ td>" elementer i det nye dokumentet.

5 Stil teksten å matche den opprinnelige websiden (om nødvendig) ved hjelp av "inline" Cascading Style Sheets (CSS) direkte i HTML-koden. For eksempel angi skriftfarge til "blå" og gjøre det 14 piksler:
<P style = "color: blue; font-size: 14px;">

De fleste e-postprogrammer viser ikke koblede CSS-filer og innebygde regler som er oppført i "hodet" -delen av dokumentet.

6 Lagre dokumentet med et "HTML" slutt og starte e-postprogrammet for å opprette en ny melding. Metoden der du setter inn HTML-fil avhenger av e-postklient du bruker. For eksempel, i Outlook Express, klikker du på "Sett inn" linken og velg HTML e-postfiler fra datamaskinen. Med Mac OS X Mail, få opp nettleseren Safari, velg "Åpne fil" fra "Fil" -menyen og trykk på "Command" og "I" knappene på tastaturet. Ved hjelp av Hotmail, klikker du på "Rediger HTML" fra menyen og lime inn innholdet av HTML-filen i meldingsteksten.

Hint

  • Fjern all kode i tillegg til HTML og inline CSS, som Javascript eller Flash, fordi den ikke gjengi (display) i en e-postmelding.
  • Bruk "absolutte" URL-adresser i HTML e-postmeldinger. For eksempel bruke "http://www.domain.com/page.html" heller enn "../page.html" snarvei.