Hvordan konvertere en YouTube video til å fungere med Windows Media Player

Windows Media Player mangler evnen til å spille YouTube-videoer direkte på nettsiden. Men enkelte programmer er tilgjengelig som kan laste ned og konvertere YouTube Flash videofiler til et format som Windows Media Player kan spille. Et program som både kan laste ned og konvertere videoer er YouTube Downloader. Denne gratis, lett program støtter konvertering til flere filtyper som er kompatible med Windows Media Player, inkludert AVI, WMV, MOV og MP3.

Bruksanvisning

1 Last ned den nyeste versjonen av YouTube Downloader og lagre filen på harddisken. Dobbeltklikk på installasjonsfilen, og klikk deretter på "Next" for å fortsette. Klikk på "Jeg godtar" hvis du godtar lisensavtalen, og klikk deretter på "Next". Fjern merkene i det neste vinduet dersom du ikke ønsker å installere YouTube Downloader verktøylinjen eller angi Yahoo! som standard søkemotor. Klikk "Next". Fjern merket hvis du ikke ønsker å installere McAfee Security Scan Plus. Klikk "Next" igjen, og klikk "Install" og "Finish".

2 Begynn YouTube Downloader. Gå til nettstedet YouTube og finner videoen du ønsker å se i Windows Media Player. Pass på at "Last ned en video fra YouTube eller andre video site" er merket. Kopier nettadressen fra adressefeltet, og deretter lime den inn i det øverste feltet i YouTube Downloader. Velg videokvalitet ved hjelp av rullegardin nedenfor. Velg "Beste tilgjengelige", "HD 1080p" eller "HD 720p" for å få best kvalitet på videoen. Velg "HQ 480p", "HQ 360p" eller "Normal" for å redusere filstørrelsen.

3 Klikk på "Change" med "Din standard nedlastingssted er" for å velge mappen der du vil lagre filen. Klikk på "Last ned".

4 Velg "Konverter eller spille en video du allerede har lastet ned." Klikk på "Browse" for å finne videofilen på harddisken. Under "Konverter video til", velg et filformat som AVI, MOV eller WMV for å se videoen i Windows Media Player. Velg MP3 for å lytte til lyden bare i Windows Media Player. Klikk på "Konverter".

5 Velg en fil kvalitet. Velg "High" for å få best mulig avspillingskvalitet. Velg "Optimal" for å bevare kvalitet mens litt redusere filstørrelsen. Velg "Medium" gi opp noen avspillingskvalitet for å redusere filstørrelsen ytterligere. Velg "Low" hvis du har svært begrenset plass på harddisken, eller hvis en høyere kvalitet fil vil ikke spille skikkelig på datamaskinen. Klikk på "OK".

Hint

  • YouTube gjør tidvis endringer i området som forårsaker YouTube Downloader slutter å virke. For å løse dette problemet ved å avinstallere YouTube Downloader og installere den nyeste versjonen av programvaren.