Hvordan konvertere en YouTube-video til en lyd-CD

Hvordan konvertere en YouTube-video til en lyd-CD


Noen ganger er det en sang på YouTube som du virkelig liker. Problemet er, kan du bare spille den på YouTube, med en Internett-tilkobling. Så hvordan kan du få den sangen på en lyd-CD du kan spille i CD-spilleren? Du kan gjøre dette skje ved hjelp av en fange program kombinert med en enkel musikk brennende program.

Bruksanvisning

1 Last ned en YouTube-musikk fange programvare som Free YouTube til MP3. Installer programvaren ved å åpne installasjonsfilen på skrivebordet eller standardmappen for nedlastinger på datamaskinen.

2 Høyreklikk på URL-adressen til YouTube-videoen øverst i nettleseren din. Velg "Kopier".

3 Åpne YouTube program. Klikk på "Lim inn" -knappen. Klikk på "Last ned" når den innlimte linken ferdig lasting. Dette vil laste ned videoen til datamaskinen og konvertere den til MP3 samtidig.

4 Åpne Windows Media Player. Dette programmet kommer som standard med de fleste versjoner av Windows. Last ned og installer en kopi hvis du ikke har det på datamaskinen, eller laste ned og installere en annen lignende program som Nero.

5 Klikk på "Burn" -kategorien. Klikk og dra MP3 du nettopp lastet ned fra mappen der du lastet den ned, til der det står "dra elementer Here" i Windows Media Player. Sett inn tom CD, og ​​klikk "begynne å brenne."