Hvordan konvertere en YouTube video til en WAV fil

De fleste videoene som vises på YouTube er formatert som FLV filer, eller Flash Video-filer. Flash-videofiler er den opprinnelige filformatet for Flash Player, som er en av de vanligste mediespillere for nettsteder. FLV filer kompilere video- og lydspor som spiller samtidig. Hvis du ønsker å trekke ut bare lyd fra en FLV-fil, kan du konvertere den til en WAV-fil. Du kan konvertere en FLV fil til en WAV-fil ved hjelp av et dataprogram som konverterer video- og lydfiler, for eksempel OJOsoft Audio Converter, som er tilgjengelig på Internett.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Browse" -knappen i programvinduet og velg YouTube FLV filen du ønsker å konvertere til WAV, deretter "Open".

Deretter velger konvertering format ved å klikke den store "til WAV" -knappen i menylinjen øverst i programvinduet. Den "til WAV" -knappen har en blå "play" symbol som ligner på play-knappen på en DVD eller CD-spiller.

2 Velg navn utdatafilen og banen som indikerer hvor du ønsker den nye WAV filen skal lagres når den er konvertert. Hvis du ikke er sikker på hvor du vil at den nye filen skal plasseres, kan du la utskuff feltet alene. Standardinnstillingene i navnefeltet utdatafilen vil gjenopprette den nye WAV-fil til der den opprinnelige FLV video filen ble plassert.

3 Velg WAV profil basert på lydkvaliteten du ønsker for den nye filen, og klikk deretter den store "Konverter" -knappen i nedre høyre hjørne av programmet skjermen.

Konverteringsprosessen vil ta alt fra et par sekunder til flere minutter, avhengig av størrelsen på filen. Jo større filen blir konvertert, vil jo lenger konverteringsprosessen ta. Når konverteringen starter, vil en medgått tid bar synes å gi et anslag på hvor mye tid som er nødvendig for å konvertere filen som spesifisert.

4 Åpne den nye WAV-fil med din favoritt media eller lydspiller og lytte.