Hvordan konvertere en YouTube video til WMV for gratis

Hvordan konvertere en YouTube video til WMV for gratis


WMV eller Windows Media Video er et filformat utviklet for Windows Media Player. De fleste YouTube-konvertering programmer kan bare konvertere video til MP4 eller FLV format. Selv om en video spiller fint i dette formatet, kan det ikke spilles av i Windows Media Player. For å gjøre dette, må den YouTube-videoen bli konvertert til en WMV-fil.

Bruksanvisning

Konvertere YouTube-video

1 Konvertere video på KeepVid nettstedet. Skriv inn video URL inn i feltet og klikk "Last ned".

2 Skriv inn sikkerhetskryptering kode og klikk "Send". Velg en ny kode hvis du ikke klarer å lese det som blir vist.

3 Velg å laste ned enten en FLV (lav kvalitet) eller MP4 (høy kvalitet) fil. Høyreklikk på nedlastingslenken og velg "Lagre lenke som". Skriv inn et filnavn og klikk "Lagre".

Konvertere FLV eller MP4-fil til WMV

4 Last ned en WMV Converter. Gå til konvertere filer nettsiden og klikk "Free Download". Klikk på "Last ned" -knappen og velg "Lagre fil" for å begynne å laste ned AVS Video Converter.

5 Installer WMV Converter. Dobbeltklikk på "Exe" -ikonet og klikk "Run." Velg et språk, godtar lisensavtalen, velger du et mål på datamaskinen, og klikk "Install". Klikk "Finish" for å starte programmet.

6 Konverter til WMV. Velg "To WMV" på toppmenyen. Klikk på "Browse" ved siden av "Input File Name". Velg YouTube filen og klikk "Åpne". Klikk på "Konverter nå." Denne prosessen kan ta så lenge som 30 minutter, avhengig av størrelsen på filen.