Hvordan konvertere et Excel-regneark til en kontaktliste

Hvordan konvertere et Excel-regneark til en kontaktliste


Microsoft Excel er et kraftig og mye brukt regnearkprogram og en av dens viktigste fordelene er at den kan brukes til mange forskjellige formål. Fra å skape en familie budsjett for å lage en liste over kontakter og ansatte, kan Microsoft Excel skape en rekke nyttige regneark.

Bruksanvisning

1 Logg på datamaskinen din og åpne Microsoft Excel kontaktlisten. Se gjennom listen over kolonner.

2 Lukk Microsoft Excel og åpne Microsoft Access og opprette en ny tom database. Lagre databasen med et beskrivende navn som "Kontaktliste".

3 Klikk på "File" -menyen og velg "Hent eksterne data" fra listen over alternativer. Velg "Import" og bruke "Files of Type" drop-down pilen for å velge "Microsoft Excel" fra listen.

4 Bla til kontaktlisten og markere det Klikk "OK" og velg "Show regneark" fra menyen. Klikk "Next" og velg "I en ny tabell." Marker hvert felt og sørge for at feltnavnet er riktig. Hvis feltnavn må endres det nye feltnavnet kan skrives i boksen.

5 Klikk på "Finish" for å fullføre konvertering kontaktlisten til en Access-database. Klikk deretter på "Skjemaer" -kategorien og velg "Create Form ved hjelp av veiviser." Dette vil tillate deg å enkelt lage en dataregistrering skjema du kan bruke til å legge inn nye kontakter i listen din.