Hvordan konvertere et håndtak til DWORD

Windows-registeret er databasen som inneholder alle konfigurasjons og innstillingsfiler for Windows-operativsystemet. Å gjøre endringer i registeret vil endre måten enkelte programmer eller Windows-komponenter vil fungere. En "DWORD" er en verdi oppføringstype i Windows Registry. Ved hjelp av den medfølgende Registerredigering verktøyet, kan du endre verdien av et valgt DWORD. Dersom du ønsker å endre verdien oppføringstypen til DWORD, må du først slette den opprinnelige oppføringen og opprette en ny DWORD oppføring. Endring av Windows-registeret skal bare gjøres av avanserte databrukere med eksplisitt kunnskap om sine handlinger. Å gjøre endringer i registeret kan ha drastiske konsekvenser for måten datamaskinen fungerer.

Bruksanvisning

1 Åpne Start-menyen i Windows, skriv inn "regedit" i søkeboksen for å åpne Windows Registerredigering.

2 Finn registeroppføringen du vil endre. Velg "Finn" fra menylinjen for å søke etter oppføringen.

3 Høyreklikk registeroppføringen i den høyre ruten i Registerredigering. Velg "Endre". Skriv inn de nye verdiene for å konvertere DWORD --- har du muligheten til å endre navnet, verdien og basen. Klikk "OK" for å lagre endringene. Hvis du ønsker å konvertere en registeroppføring som ikke allerede DWORD type, se neste trinn.

4 Høyreklikk registeroppføringen du ønsker å konvertere, velger du "Slett". Høyreklikk på et tomt område på venstre registeret ruten, velg "New" og deretter "REG_DWORD". For å konvertere den typen, må du først slette den opprinnelige oppføringen og lage en ny en, ved hjelp av ønsket type. Skriv inn ønskede verdier og klikk "OK" for å lagre.

Hint

  • Sørg for å ta sikkerhetskopi av registeret før du gjør og endringer.