Hvordan konvertere FLV til MP3 med Open Source

En FLV-fil er en flash videofil som brukes på YouTube og andre video nettsteder. En MP3-fil er en lydfil som brukes på datamaskiner og personlige digitale lydenheter. Det er tre åpen kildekode alternativer for å trekke ut lyd fra en FLV-fil og lage en MP3-fil: VLC er en kryssplattform mediespiller som har evnen til å trekke ut lyden, er Vixy en online utvinning programmet og FFmpeg er et kryss plattform kommandolinjeverktøy.

Bruksanvisning

VLC

1 Last ned og installer VLC media player, og deretter åpne VLC programvare.

2 Klikk på "Åpne fil" under "Fil" -menyen. Velg ".flv" filen du vil konvertere. Klikk på "Stopp" -knappen når filen er ferdig lastet. Det kan ta litt tid for hele filen lastes inn.

3 Velg "Wizard" under "Fil" -menyen. Klikk på alternativknappen ved siden av "Transcode / Lagre til fil" alternativet. Klikk på alternativknappen ved siden av "Avslutte spilleliste element" alternativet. Marker ".flv" filen i listen som vises.

4 Klikk på boksen ved siden av "Transcode audio" alternativet. Velg "MP3" fra "Codec" drop-down menyen. Angi plassering og navn for den lagrede filen, og klikk deretter på "Finish" -knappen for å konvertere filen.

Vixy

5 Åpne en nettleser og gå til Vixy nettstedet.

6 Lim inn nettadressen til ".flv" filen du ønsker å konvertere til URL-tekstboksen. Velg "MP3 (kun lyd)" fra "Konverterer til:" rullegardinlisten.

7 Klikk på "Start" -knappen for å konvertere filen.

FFmpeg

8 Last ned og installer FFmpeg verktøyet. Åpne et terminalvindu (Linux eller Mac OS X) eller et kommandovindu (Windows).

9 Skriv inn kommandoen "cd <katalog>" for å navigere til katalogen der ".flv" filen er lagret. Erstatt "<katalog>" med riktig katalognavn.

10 Skriv inn kommandoen "ffmpeg -i <input> .flv -acodec mp3 -AC 2 -ab 128 -vn -y <utgang> .mp3" for å konvertere filen. Erstatt "<input>" og "<utgang>" med riktig navn på filen.

11 Type "exit" for å lukke terminalvinduet eller ledetekstvindu.