Hvordan konvertere FLV til MPEG Med Open Source Software

FLV er en video filformat som står for "Flash Video Format". Dette formatet er svært ofte brukt for streaming video over Internett. FLV filer krever en Flash-spiller eller Flash plug-in for å bli sett. MPEG, på den annen side, er en video filformat som er mer allsidig og kan spilles av på de fleste videospillere. Du kan konvertere FLV til MPEG bruker åpen kildekode. Åpen kildekode programvare er gratis programvare som kan brukes av hvem som helst. Videre betyr åpen kildekode at koden for programmet kan forbedres ved alle som er villige til å jobbe med programmet.

Bruksanvisning

1 Last ned og installer FLV til MPEG Converter. Dette er en åpen kildekode-program som er gratis. Se Ressurser for en link for å laste ned dette programmet.

2 Importer FLV filen du ønsker å konvertere. Klikk på "Legg til" knappen øverst i venstre hjørne av programmet.

3 Sett output format for video. Det vil være en output format rullegardinmenyen plassert på høyre side av søknaden. Finn og velg MPEG som output format.

4 Endre eventuelle lyd- eller videoinnstillinger hvis du ønsker å tilpasse videoen. Det anbefales at du bare bruker standardinnstillingene. Disse vil beholde størrelsen og oppløsningen av den opprinnelige video.

5 Klikk på "Go Konverter" -knappen øverst i høyre hjørne av programmet. Dette vil fullføre konverteringen.