Hvordan konvertere fra en M4A-format til en MP3-format gratis på nettet

Musikkfiler kan lagres i en rekke forskjellige utvidelser, inkludert WAV, MP3, MIDI, og .m4a. Den vanligste og allsidig musikkfilen er .MP3, så disse filene kan brukes på de fleste nye mobiltelefoner og musikkspillere, inkludert alle iPod-produkter. Hvis du har en .m4a musikkfil, og ønsker å konvertere den til en .MP3 å spille på telefonen eller annen elektronikk, kan du gjøre det raskt og trygt å bruke Media-Konverter, et gratis online ressurs som effektivt konverterer musikkfiler.

Bruksanvisning

Konverter M4A musikkfil til MP3 Online

1 Finn M4A musikkfilen du ønsker å konvertere. For PC-brukere, er de fleste musikkfiler som ligger i "Music" -mappen under "Mine dokumenter". For Mac-brukere, er de fleste musikkfiler som ligger i filen "Music" under brukerens navn. Når du har funnet filen, drar den til skrivebordet, eller et annet lett tilgjengelig sted, fordi du trenger for å navigere til det raskt.

2 Besøk Media-Konverter online nettside, som ligger på media-convert.com. Dette nettstedet konverterer musikkfiler gratis på under fem minutter. Besøkende kan også sende den konverterte musikkfilen til en venn eller lagre den på datamaskinen.

3 Når siden er ferdig lastet, klikk på "Velg fil" knappen på venstre side av skjermen. I boksen som vises, naviger til M4A musikkfilen du ønsker å konvertere til en .MP3 format. Når du har funnet filen, klikk "OK". Teksten ved siden av "Velg fil" knappen skal nå inneholde navnet på M4A-fil. Sørg for at navnet slutter på ".M4A."

4 I rullegardin til høyre ved siden av "Input Format", naviger til "MPEG-4 Advanced Audio Coding (.m4a)." Dette identifiserer den originale filen som en M4A filtype.

5 I rullegardinmenyen under ved siden av "Output Format", naviger til "MPEG -. 1/2 Audio Layer 3 (.mp3)" Dette identifiserer den nye filen som en .MP3 filtype.

6 Under "Advanced Settings" nedenfor, kan du skrive inn et nytt filnavn hvis du ønsker. Du kan også heve eller senke den nye filen volum, om nødvendig. De "ID tag" alternativer også tillate deg å legge til informasjon om musikklippet, inkludert tittelen på filen, artistnavn, albumnavn, år, spornummer og eventuelle kommentarer. Disse ID-kodene vises hvis filen er lagt til musikkprogrammer, inkludert iTunes og Winamp.

7 Til høyre for "Output kommentar," klikk "OK". Dette vil starte konverteringen. En roterende, animert sirkulær bilde og en fremdriftsindikator vises mens filen blir konvertert. Fremgangslinjen vil lese "Databehandling ... Dette kan ta flere minutter." Ikke lukk nettleseren eller navigerer bort fra skjermen

8 Når filen konverteringen er fullført, vil en grønn hake vises ved siden av ordene "Fil vellykket konvertert!" Dette betyr at musikkfilen har med hell blitt konvertert til en .mp3-fil. For å laste ned den nye filen til skrivebordet, klikk på linken til høyre for green, ned-pilen som peker ikonet nedenfor og lagre filen på skrivebordet eller et annet sted. Du kan også lagre filen direkte ved å klikke på linken til høyre for floppy disk image, eller send filen til en venn. (Lenken er aktiv for tjuefire timer etter konverteringen.)